Pentru a va oferi, o experienta mai buna de utilizare, acest website foloseste cookie-uri
Continuand și interacționand in orice mod cu acest site, esti de acord cu folosirea cookie-urilor conform conditiilor noastre.

Sunt de acord

1. DEFINITII SI TERMENI

 

Site – domeniul www.glo.ro si subdomeniile acestuia. Acest site se adreseaza exclusiv fumatorilor in varsta de minim 18 ani, cu domiciliul sau resedinta in Romania;

Vanzator – DIRECT CALL CENTER S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Drumul Binelui nr. 4, Sector 4, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/10916/20.06.2005, cod unic de inregistrare fiscala RO17704850.

Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site, care are sau obtine acces la continutul Site-ului  

Cumparator – persoana fizica, in varsta de minim 18 ani, care consuma produse din tutun si care are Cont pe Site si efectueaza o Comanda;

Cont – sectiunea din Site care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Utilizator/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site;

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunurile de pe Site;

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat;

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului;

Continut – reprezinta:
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor/Utilizatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului/Utilizatorului, utilizand detaliile de contact ale Cumpatarorului/Utilizatorului;
•    informatii legate de Bunurile si/sau preturile practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document sau Termeni si Conditii– prezentele Termeni si Conditii;

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul confirmarii de catre Vanzator a acceptarii comenzii plasate de Cumparator.

 

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

  

3. COMANDA

 

Accesul pe site, in vederea efectuarii unei Comenzii, este permis doar persoanelor in varsta de minim 18 ani, consumatoare de produse din tutun, cu domiciliul sau resedinta in Romania, pe baza numarului de telefon al Utilizatorului si al unei parole de acces. Prin utilizarea Site-ului, fiecare Utilizator confirma ca are cel putin 18 ani impliniti la data oricarei utilizari a Site-ului si ca este consumator de produse din tutun.

 

Totodata, Utilizatorul trebuie sa se asigure ca detaliile sale de acces pe Site nu sunt accesibile minorilor si de asemenea ca Bunurile comandate de pe Site nu vor fi utilizate de minori.

 

O persoana poate detine un singur cont de Utilizator pe Site. In situatia in care Vanzatorul constata ca o persoana a incercat duplicarea unui cont sau inregistrarea unei persoane cu date modificate sau fictive, respectivele conturi vor fi dezactivate, inclusiv Vanzatorul isi rezerva dreptul de a dezacviva contul Utilizatorului care a initiat asemenea tentative. De asemenea, orice tentativa de frauda in legatura cu ofertele de pe Site sau promotiile derulate de Vanzator pot avea aceleasi consecinte.

 

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul unor utilizatori la Continutul Site-ului.

 

Toate preturile aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta reprezentand Taxa de timbru verde din pretul Bunului, acesta va contacta Vanzatorul, prin una din modalitatile de contact prezentate in sectiunea Contact din Site.

 

Informatiile folosite pentru prezentarea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / video-uri / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

Utilizatorul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres: ramburs, la livrare sau on-line, prin card bancar. Odata adaugat in cosul de cumparaturi,un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

 

Bunurile oferite spre vanzare pe Site sunt destinate utilizarii Cumparatorului in calitate de consumator, si nu activitatii comerciale, industriale, artizanale sau liberale pe care o poate desfasura o persoana. Din acest motiv, conform politicii comerciale a Vanzatorului, un Cumparator poate comanda maxim o oferta pentru GLOTM Starter Kit PROMO.

 

Vanzatorul poate modifica in orice moment ofertele de Bunuri disponibile pe Site, precum si de a retrage anumite Bunuri de la comercializare. Utilizatorii vor fi instiintati despre aceste situatii prin actualizarea de catre Vanzator a ofertelor de Bunuri publicate pe Site.

 

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul e de acord ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, conform detaliilor de contact furnizate de Cumparator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 - neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a Tranzactiei, in cazul platii online;
 - invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;

 - datele furnizate de catre Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, pentru motive justificate si in situatii exceptionale, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si, in masura in care Cumparatorul a efectuat deja plata, va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator aferent procesarii Tranzactiei de plata online, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune apartine exclusiv Cumparatorului.

 

 

4. FACTURARE – PLATA

Toate preturile aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de DIRECT CALL CENTER SRL, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Vanzator in Contul sau. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise pentru bunurile achizitionate prin intermediul acestui Site.

 

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

 

Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile Vanzatorului si nici nu vor fi stocate de catre acesta, ci doar de catre furnizorul de servicii de plata prin intermediul caruia se proceseaza Tranzactia si/sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in Cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate.

 

 

5. LIVRARE

Livrarea Bunurilor de catre Vanzator se face exclusiv pe teritoriul Romaniei. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat, in maxim 24 de ore lucratoare de la data confirmarii comenzii. Totodata, Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei, taxa de livrare este de 16 lei.

 

6. RETURNARE

Cumparatorul isi poate exercita dreptul de retragere cu privire la Bunurile achizitionate la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile de la data la care Cumparatorul, a intrat in posesia fizica a Bunurilor.

Bunul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat (in stare de functionare si cu toate accesoriile). Nu se accepta pentru returnare bunuri care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retragere Bunurile sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanatatii sau din motive de igiena (KENT NEOSTIKS).

In cazul in care doreste sa isi exercite dreptul de retragere, Cumparatorul trebuie sa informeze Vanzatorul privind decizia sa prin instiintarea Vanzatorului la numarul de telefon 0800 0800 44. Pentru a respecta termenul limita de retragere, Cumparatorul trebuie sa transmita Vanzatorului decizia privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere mai sus mentionate.

In termen de maxim 24 de ore dupa ce Cumparatorul a solicitat exercitarea dreptului de retragere va fi contactat de catre un operator al  Vanzatorului care va proceda la validarea solicitarii si va demara procedura de returnare a produsului. Operatorul va solicita Cumparatorului date de identificare pentru a verifica achizitia si data acesteia cat si informatii in ceea ce priveste locul de achizitie. In cazul in care nu va putea identifica Cumparatorul in softul informatic atunci va solicita acestuia dovada achizitiei dispozitivului (bon fiscal sau factura). 

Dupa validarea dovezii de plata Operatorul va demara operatiunea de ridicare a produselor comandate prin intermediul curierului

Daca va constata ca produsul se afla in stare buna de functionare (nu prezinta urme vizibile de utilizare necorespunzatoare cum ar fi: lovituri, deformari, zgarieturi foarte vizibile care ar putea afecta functionarea produsului, elemente lipsa, modificari sau dezasamblari) si contine toate elementele / componentele cu care a fost vandut (dispozitivul GLO, perie de curatat, cablu USB), Vanzatorul va rambursa Cumparatorului prin transfer bancar, in contul indicat de catre consumator, suma platita pentru Bunul/Bunurile in privinta carora a fost exercitat dreptul de retragere, fara intarzieri nejustificate, si in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat cu privire la decizia Cumparatorului de a isi exercita dreptul de retragere, cu conditia ca Bunurile returnate sa respecte conditiile de retur. 

Pentru alte informatii legate de conditiile de retur, Cumparatorul are posibilitatea de a contacta Vanzatorul la numarul de telefon 0800 0800 44  in intervalul Luni - Duminica intre orele 8 - 22.

 

 

7. GARANTIE

glo STARTER KIT, comercializat de catre Vanzator,  beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului.

 

In cazul constatarii lipsei de conformitate a glo STARTER KIT pe durata de 12 (douasprezece) luni a garantiei, Cumparatorul va instiinta VanzatoruL, prin modalitatile de contact mentionate in Site. Instiintarea va trebui sa contina: denumirea produsului, codul unic al acestuia care se gaseste pe partea inferioara, numarul si data facturii/ comenzii/bonului fiscal, numele si numarul de telefon/adresa de e-mail a Cumparatorului.

 

glo STARTER KIT are durata medie de utilizare de 12 luni si este garantat pentru durata medie de utilizare conform prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata, precum si ale Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Vanzatorul nu ofera servicii de reparatie (service) ci se obliga ca, in cazul oricaror neconformitati aparute intr-o perioada de 12 (douasprezece) luni de la data achizitionarii, sa inlocuiasca fara plata glo STARTER KIT-ul care nu corespunde din punctul de vedere al garantiei pentru conformitate cu un alt produs cu functii identice sau similare.

 

Vanzatorul va oferi serviciul “Ridicare & Retur” care presupune preluarea si livrarea Bunurilor in conditii de gratuitate.

 

Lipsa certificatului de garantie al glo STARTER KIT-ului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii la INFO LINE, pentru ca Vanzatorul sa va poata transmite certificatul.

 

Pentru alte informatii legate de garantie Cumparatorul are posibilitatea de a contacta Vanzatorul la numarul de telefon 0800 0800 44  in intervalul Luni - Duminica intre orele 8 - 22.

 

 

8. CONFIDENTIALITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/ Utilizator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

 

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de niciun Cumparator/Utilizator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

 

Utilizatorului ii este interzisa transmiterea catre sau de pe acest Site a unor materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare, obscene sau a altor material/limbaj care ar putea atrage raspunderea civila sau penala in temeiul legii.

 

 

 

9. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

Cumparatorului/ Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea sau acordarea unei licente, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorului.

 

Persoanele care acceseaza acest site sunt de acord sa nu reproduca, traduca sau sa utilizeze informatiile publicate pe Site în alte scopuri decat cele personale. Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginilor şi informatiilor din prezentul Site, precum si realizarea de legaturi (link-uri) catre acesta, fara acordul prealabil al Vanzatorului, acorda Vanzatorului dreptul sa faca uz de toate prerogativele sale si de a se adresa organelor competente pentru sanctionarea acestor fapte. Persoana care isi bazeaza deciziile sau actiunile pe informatiile continute in acest Site isi asuma integral raspunderea pentru eventualele prejudicii suferite. 

 

 10. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

 

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata catre Cumparator la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

 

11. RASPUNDERE

 

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor si/sau prin efectuarea unei plati online, Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata si in vigoare la momentul respectiv, care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii Continutului si/sau la data plasarii Comenzii sau efectuarii platii online

 

Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

 

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Vanzator, acestia fiind opozabili Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.

 

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru buna functionare a Site-ului, compatibilitatea acestuia cu calculatorul sau echipamentele folosite de Utilizatori pentru acces si utilizare a Site-ului, absenta defectelor, virusilor sau a altor deficiente ale Site-ului sau server-ului, nici pentru intreruperi, pierderi de date sau prejudicii aduse sistemului informatic al Utilizatorilor, precum si nici pentru eventualele prejudicii sau beneficii nerealizate care ar putea rezulta din intreruperea accesului Utilizatorului la Site, deficiente tehnice care conduc la incapacitatea de a utiliza Site-ul, de a accesa o oferta, de a participa la o promotie sau de a plasa/finaliza comenzi pentru Bunuri.

 

In masura in care Site-ul contine link-uri sau redirectionari catre site-uri ale tertelor parti (cum ar fi, fara a se limita la procesatorul de servicii de plata online), care nu sunt operate de Vanzator, Vanzatorul nu este responsabil pentru continutul sau respectarea dispozitiilor legale legate de respectivele site-uri sau tertele parti care le opereaza.

 

 

12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul vanzarii

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

DIRECT CALL CENTER S.R.L. in calitate de vanzator al produselor glo si British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L., cu sediul in Bucuresti, sector 1, Sos. Bucuresti – Ploiesti (DN1) nr. 1A, Bucharest Business Park, corp B, CUI RO8808452, J40/7802/1996 („BAT Romania”), in calitate de distribuitor al produselor Glo, care asigura inlocuirea acestora in perioada de garantie de 12 luni de la achizitionare, sunt operatori de date cu caracter personal si prelucreaza urmatoarele date personale in scopul vanzarii produselor si a serviciilor post-vanzare:

 

-               Nume si prenume;

-               Data nasterii

-               Numar de telefon mobil;

-               Adresa de e-mail;

-               Adresa de livrare si adresa de facturare;

-               Parola setata de Utilizator.

 

 

Datele furnizate sunt necesare in scopul finalizarii vanzarii produselor glo si pentru asigurarea drepturilor dvs. legale (dreptul la garantie, dreptul de razgandire). Refuzul dvs. determina imposibilitatea realizarii vanzarii si a asigurarii garantiei produsului achizitionat.

 

Scopurile in care datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si prelucrate mai departe sunt: informarea privind situatia contului de utilizator pe www.glo.ro, comanda de produse, informarea privind evolutia si starea comenzilor, livrarea produselor cumparate, contactarea Cumparatorilor dupa livrare pentru feedback legat de produse si determinarea satisfactiei Cumparatorilor,  gestionarea relatiei post-vanzare (inlocuire produs in perioada de garantie, exercitarea dreptului de retur, etc.).  

 

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite la finalizarea vanzarii si gestionarea relatiei cu dvs. in calitate de Cumparator. Datele dvs de contact (nume, prenume, numar de telefon si adresa de livrare) vor fi transmite companiei de curierat cu care colaboram pentru livrarea comenzilor. 

 

In scopul verificarii daca un consumator a beneficiat anterior de o oferta GLOTM Starter Kit PROMO prin comanda online (oferta ce poate fi accesata doar o data in orice canal de vanzare), operatorii vor acorda acces la numarul de telefon (fara alte date de contact) urmatorilor imputerniciti: Men In Black Advertising SRL si LS Travel Retail Romania SRL.

 

Datele dvs. vor fi stocate pe teritoriul Uniunii Europene pentru o perioada maxima de 12 luni de la data achizitiei ultimului produs, in vederea acoperirii perioadei de garantie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la OP 71 CP 70, Bucuresti sau cu un email catre bat@directmarketing.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing, reclama si publicitate

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, Utilizatorul si/sau Cumparatorul poate sa accepte (in functie de optiunea exprimata) ca datele sale cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a British American Tobacco (Romania) Trading SRL in scopuri de marketing, reclama si publicitate. Bifarea casutei referitoare la primirea de informatii de marketing, reclama si publicitate este optionala.

 

British American Tobacco (Romania) Trading SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal prelucreaza direct urmatoarele date cu caracter personal:

 

-               Nume si prenume;

-               Gen;

-               Data nasterii

-               Numar de telefon mobil;

-               Adresa de e-mail;

-               Adresa IP;

-               Parola setata de Utilizator.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, British American Tobacco (Romania) Trading SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii si/sau Cumparatorii le furnizeaza pe site.

 

Datele dvs. vor fi stocate pe teritoriul Uniunii Europene pentru o perioada maxima de 36 de luni de la data inregistrarii sau de la data actualizarii datelor. Datele de contact pot fi difuzate catre imputernicitii BAT Romania: Direct Call Center SRL, Men In Black Advertising SRL, LS Travel Retail Romania SRL sau agentiile de cercetare de piata care furnizeaza servicii pentru BAT Romania.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la OP 71 CP 70, Bucuresti sau cu un email catre bat@directmarketing.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

13. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

DEEE inseamna toate echipamentele electrice si electronice la care va puteti gandi: frigider, masina de spalat, televizor, computere, telefoane mobile, radio-casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, etc. Practic, ele sunt peste tot in jurul nostru si contribuie semnificativ la calitatea vietii noastre.

De ce sa predau si sa reciclez DEEE?

Din doua motive foarte importante:

  • DEEE contin materii periculoase pentru mediu si sanatate – gaze cu efect de sera sau metale grele daunatoare sanatatii.
  • Recuperarea unor cantitati importante de materii prime secundare; DEEE au un grad ridicat de reciclare-reutilizare (intre 85-90%)

Cum sunt tratate si reciclate DEEE?

Tratarea DEEE presupune sortarea initiala a acestora pe tipologii (aparate frigorifice, echipamente cu CRT, electrocasnice mari, IT, etc.)

  • Un prim pas il reprezinta extragerea unor componente cu periculozitate ridicata sau care cer o tratare atenta in fluxurile urmatoare: lichide, agenti frigorifici, baterii, placi electronice, cabluri, azbest, etc.
  • Urmeaza ca DEEE-urile depoluate sa treaca printr-un proces de dezmembrare automata sau manuala, la finalul caruia sunt identificati compusi omogeni care reprezinta baza pentru viitoarele materii prime secundare sau care necesita operatiuni de valorificare energetica sau eliminare controlata.

Reglementari

  • DEEE pot contine substante periculoase, care, daca nu sunt tratate în mod corespunzator, ar putea duce la deteriorarea mediului si sanatatii umane. Directiva 2012/19/UE a Parlamentului European si a Consiliului Uniunii Europene a fost emisa pentru a îmbunatati colectarea si reciclarea DEEE. Aceasta stabileste obiective clare si obliga producatorii la colectarea si reciclarea DEEE. Producatorii plateasc o taxa anuala pentru colectarea si reciclarea DEEE în conditii de siguranta.
  • Stabilirea unor cerinte clare in operatiunile din fluxurile DEEE au menirea de a limita poluarea in operatiunile de colectare-reciclare DEEE, de a asigura siguranta si sanatatea oamenilor implicati si de a creste eficienta in recuperarea materialelor rezultate in urma proceselor de reciclare. Scopul acestora il reprezinta si prevenirea debarasarii necorespunzatoare a DEEE si a fractiilor acestora, limitarea exporturilor ilegale si crearea unui mediu concurential corect pentru toti actorii din lantul DEEE.
  • Utilizatorii finali au un rol important de jucat in a ajuta la îmbunatatirea recuperarii DEEE. Ambalajele produselor electrice si electronice sunt marcate corespunzator (cu simbolul pubelei cui, barata cu doua linii în forma de X), pentru a arata faptul ca produsulele nu trebuie eliminate ca deşeuri municipale nesortate, ci ar trebui colectate separat in punctele de colectare disponibile, pentru a facilita tratarea si reciclarea lor.

 

 

14. FORTA MAJORA

 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA 

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparatori/ Utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.