Pentru a va oferi, o experienta mai buna de utilizare, acest website foloseste cookie-uri
Continuand și interacționand in orice mod cu acest site, esti de acord cu folosirea cookie-urilor conform conditiilor noastre.

Sunt de acord

DIRECT CALL CENTER S.R.L. in calitate de operator de date cu caracter personal prelucreaza urmatoarele date personale in scopul vanzarii produselor:

-               Nume si prenume;

-               Data nasterii

-               Numar de telefon mobil;

-               Adresa de e-mail;

-               Adresa de livrare si adresa de facturare;

-               Parola setata;

 

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior pentru scopuri legate de finalizarea vanzarii si gestionarea relatiei cu dvs. in calitate de Cumparator.

 

Scopurile in care datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si prelucrate mai departe sunt: informarea Utilizatorilor / Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe www.glo.ro, vanzarea de produse, informarea Utilizatorilor/ Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, livrarea produselor cumparate.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, Utilizatorul si/sau Cumparatorul poate sa accepte (in functie de optiunea exprimata) ca datele sale cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a British American Tobacco (Romania) Trading SRL in scopuri de marketing, reclama si publicitate.

 

British American Tobacco (Romania) Trading SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal, prelucreaza prin imputernicitul sau DIRECT CALL CENTER S.R.L. urmatoarele date cu caracter personal:

-               Nume si prenume;

-               Gen;

-               Data nasterii

-               Numar de telefon mobil;

-               Adresa de e-mail;

-               Adresa IP;

-               Username si parola

Scopurile in care datele dvs. cu caracter personal cunt colectate si prelucrate mai departe sunt de reclama, marketing, de publicitate si statistice, precum si de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, atat British American Tobacco (Romania) Trading SRL , cat si DIRECT CALL CENTER S.R.L. au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii si/sau Cumparatorii le furnizeaza pe site.

 

 

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii, Utilizatorii si Cumparatorii au luat la cunostinta faptul ca le sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie (pentru marketing direct oricand in mod gratuit si fara justificare), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date. Totodata, Utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor lor personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. La cererea scrisa a Utilizatorilor sau Cumparatorilor, datata si semnata, adresata catre British American Tobacco (Romania) Trading SRL , la adresa din Bucuresti, Bucharest Business Park, corp cladire B2, Sos. Bucuresti – Ploiesti (DN1) nr. 1A, sector 1 sau la adresa de email contact@glo.ro sau catre DIRECT CALL CENTER S.R.L. la adresa din Bucuresti, Drumul Binelui Nr. 4, in mod gratuit, le va confirma anual in nume personal sau in numele operatorului de date, daca prelucreaza sau nu date care ii privesc; va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; va inceta prelucrarea, in scop de marketing direct, a datelor care ii privesc.

 

Datele dvs. cu caracter personal vor fi furnizate de operatori pentru indeplinirea unuia sau mai multor scopuri din cele de mai sus, catre imputerniciti, alte companii din grup si autoritati publice, dupa caz, situate in Uniunea Europeana.  Totodata, datele dvs. vor fi stocate pe teritoriul Uniunii Europene si nu vor face obiectul transferului in afara Uniunii Europene.